logo kertcoop kertigép áruház

STIHL GHE 140 L elektromos ágaprító

Rövid leírás: Teljesítmény: 2500 W
tömeg: 23 kg
Max. ágvastagság: 40 mm

Cikkszám: 60130111136

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

181.990 Ft

Készleten

Kizárólag ágak aprításához használható. Kompakt összecsukható elektromos aprítógép erős elektromotorral. Hálózati csatlakozóval, lóhere alakú nyílással, beépített apríték tartállyal és különösen csendes zúzóhengerrel. Összecsukható, ezért helytakarékosan tárolható és könnyen szállítható.
A STIHL GHE 140 L elektromos aprítógép tökéletes választás a zajérzékeny területeken történő munkavégzéshez. Különösen csendes modell az akár 40 mm-es ágak aprításához. A hatékony zúzóhenger egy pillanat alatt értékes komposztba vágja az ágakat és a 60 literes tartályba gyűjti.
Lóhere alakú nyílás
A lóhere alakú nyíláson keresztül a fás szárú anyagok egyszerűen betölthetők a gépbe. A puha anyagok betöltése a hosszanti nyíláson keresztül lehetséges.
Beépített aprítéktartály
Az átlátszó aprítéktartály max. 60 liter apríték tárolására alkalmas. Az Ön biztonsága érdekében a STIHL kerti aprító csak akkor működtethető, ha az aprítéktartály pontosan be van illesztve a helyére.
Szendvics késszerkezet
A speciálisan kialakított késszerkezet gondoskodik a betöltött anyagok hatékony aprításáról.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 25,4 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

24

Névleges teljesítmény (kW)

2, 5

Működési elv

Elektromos

Max. ágvastagság mm

40

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

STIHL GHE 140 L elektromos ágaprító
181.990 Ft