Solo 401 kézi permetező

Rövid leírás: Tartály (l) 1 Nyomás (bar) 2 ,5 Tömeg (kg) 0 ,4

Cikkszám: 401

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

7.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

SOLO 401 kézi permetező: a SOLO kisméretű kézi permetezők csúcs modellje. Professzionális kompakt permetezőgép. A robusztus szivattyú néhány pumpálás után eléri a szükséges üzemi nyomást. A kiváló minőségű üreges kúpos fúvóka állítható – a közvetlen sugártól a legfinomabb ködpermetig. Az elfordítható fúvóka – alapfelszereltség – egyenletes permetezést tesz lehetővé, amely megkönnyíti a levelek alatti részek elérését is. Rugalmas segítő az otthonokban és a télikertben, barkácsolási projektekhez, valamint akár az autója védelméhez és gondozásához is. Kiegészítőként kapható hozzá egy teleszkópos pálca, amely 58 cm-ig meghosszabbítható.

Műszaki adatok: Tartály: 1 liter; Nyomás: max. 2,5 bar; Fém permetezőrúd; Szabályozható-elforgatható fúvóka fröccsenésvédő haranggal; Automata biztonsági szelep VITON tömítések, így a készülék alkalmas maró hatású vegyszerek kijuttatására is; Súly: 0,4 kg.

Alkalmazási példák: Növényvédelem – balkon- és terasznövények esetén – saját kertben – dísznövények és cserjék esetén, tisztítás, – felületek és tárgyak, fertőtlenítés.

Tömeg 0,5 kg
Gyártó

SOLO

Nettó tömeg (kg)

0,4

Nyomás (bar)

2,5

Tartály térfogat (L)

1

Működési elv

manuális