logo kertcoop kertigép áruház

STIHL MH 560 rotációs kapa

Rövid leírás: Teljesítmény: 2,3/3,2 kW/LE
Munkaszélesség: 60 cm
Tömeg: 41 kg

Cikkszám: 62410113943

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

325.990 Ft

Készleten

Széles körű felhasználásra szánt, nagy teljesítményű motoros kapálógép ágyásokhoz és nagyobb földterületekhez. Kiemelkedően kényelmes kezelés a kis erőfejtést igénylő kapáláshoz. Alacsony rezgésszint a beépített rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően. Hátramenettel is rendelkezik.
Munkaszélesség: 60 cm
Egyszerű gázműködtetés:
A hatékony kapálás érdekében valamennyi STIHL motoros kapálógép kétkezes irányítással rendelkezik. A gázműködtető a felhasználó kezének közvetlen közelében helyezkedik el, így a fordulatszám irányítás közben hüvelykujjal szabályozható a tolókaron. Ennek köszönhetően a munkavégzés mindig a szükséges teljesítménnyel végezhető.
Antivibrációs rendszer:
A tolókar rögzítésében található rezgéscsillapító rendszer csökkenti a tolókarra jutó rezgéseket. Ennek köszönhetően a gép irányítása hosszabb munkák során is kisebb erőkifejtést igényel.
180°-ban elforduló csoroszlya
Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A könnyen kezelhető csoroszlya egyszerűen beállítható, továbbá elvesztés ellen biztosított rögzítővel rendelkezik.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 47,486 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

41

Hossz (cm)

60

Motortérfogat (cm3)

149

Névleges teljesítmény (kW)

2, 3

Teljesítmény (LE)

3, 2

zajteljesítmény LWA dB(A)

93

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

STIHL MH 560 rotációs kapa
325.990 Ft