Stihl RMI 422 PC robotfűnyíró

Rövid leírás: Max. terület: 1700 m2 Munkaszélesség: 20 cm Tömeg: 10 kg

Cikkszám: 63010121413

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

672.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Teljesen automatikus robotfűnyíró közepes méretű füves területekhez. A mulcsozó funkciónak köszönhetően a levágott fűnyesedék természetes trágyaként hasznosul. 80 Wh akkumulátor kapacitás, 20 cm-es munkaszélesség. A PC modell okostelefonról vagy táblagépről is programozható az iMOW alkalmazás segítségével, melyen keresztül a robotfűnyíró minden fontos funkciója és teljesítményadata látható és módosítható.

A mulcsozási technikának köszönhetően a levágott fűnyesedék természetes trágyát képez a gyepfelületen, megakadályozva a -főleg nyári időszakban- történő talaj kiszáradást.

A STIHL Imow robotfűnyíró a kezelő paneljén keresztül és okostelefonról,illetve tabletről is könnyedén programozható a felhasználó időbeosztásához és szokásaihoz igazodva. Aki egy okostelefon használatát elsajátította,annak nem lehet megoldhatatlan feladat egy STIHL Imow programozása sem.

Az RMI-422 robot fűnyíró képes akár 35%-os emelkedőn is dolgozni.
Az “Adaptive Slope Speed rendszer a menetsebességet a terep dőlési szögéhez igazítjaErős,UV álló műanyag ház védi a robotfűnyírót a külső hatásoktól. Akadályba ütközés esetén rugós ütközők védik a szerkezetet és kikerülik a tárgyat.
A dokkoló állomás a robotfűnyíró töltésére szolgáló hely, amely a csomag részét képezi.
Mulcsozó nyírás. Az Imow mulcsozó technikával nyír. A kések forgás iránya minden leállás után megváltozik,ezáltal a kés egyenletesen kopik és hosszabb élettartamú
A beépített kezelőpanelen minden beállítást el tudunk végezni a nyírási tervtől kezdve a program frissítésig.

Tömeg 19,337 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

10

Vágási szélesség (cm)

20

Működési elv

IMOW akkumukátoros

Vágásmagasság mm

20-60

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL