logo kertcoop kertigép áruház

STIHL MH 445 R rotációs kapa

Rövid leírás: Teljesítmény: 2,3/3,1 kW/LE Munkaszélesség: 45 cm Tömeg: 37 kg

Cikkszám: 62410113914

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

290.890 Ft

Készleten

Nagy teljesítményű, fordulékony motoros kapalógép. Szűk helyeken történő munkavégzéshez is ideális. Kiemelkedően kényelmes kezelhetőség a kapálás során. A beépített rezgés csillapító rendszernek köszönhetően alacsony rezgésszintű. Futómű az egyszerű szállítás érdekében. A gép hátramenettel is rendelkezik.
Egyszerű gázműködtetés:
A hatékony kapálás érdekében valamennyi STIHL motoros kapálógép kétkezes irányítással rendelkezik. A gázműködtető a felhasználó kezének közvetlen közelében helyezkedik el, így a fordulatszám irányítás közben hüvelykujjal szabályozható a tolókaron. Ennek köszönhetően a munkavégzés mindig a szükséges teljesítménnyel végezhető.
Osztható kapakészlet
A STIHL kapagépek osztható kapakészlettel rendelkeznek, melynek köszönhetően a kapálás munkaszélessége változtatható. Így akár keskenyebb kultúrák is könnyedén megművelhetők. Az oldalsó tárcsák védelmet nyújtanak a meglévő növények számára.
180°-ban elforduló csoroszlya
Az elforduló csoroszlya segítségével meghatározható a kapálás mélysége és az előrehaladás sebessége, valamint a szűk helyeken történő munkavégzést és a kanyarodást is megkönnyíti. A könnyen kezelhető csoroszlya egyszerűen beállítható, továbbá elvesztés ellen biztosított rögzítővel rendelkezik.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Tömeg 36 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

37

Hossz (cm)

45

Motortérfogat (cm3)

139

Névleges teljesítmény (kW)

2, 3

Teljesítmény (LE)

3, 1

zajteljesítmény LWA dB(A)

93

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

STIHL MH 445 R rotációs kapa
290.890 Ft