logo kertcoop kertigép áruház

SOLO 202C kézi permetező

Rövid leírás: Tartály kapacitás: 2 liter
Nyomás: 3 bar

Cikkszám: 202C

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

7.990 Ft

Készleten

A SOLO 202C kézi permetező ergonomikusan kialakított, nagy kezelőszervekkel rendelkezik, amelyek kesztyűben is kényelmesen kezelhetők.

Alkalmazás:

Növényvédelem
• Erkély és terasz növényekhez
• Háztáji kertekben és teraszokon
• Dísznövényekhez és cserjékhez

A könnyű kézi permetezők új, 2. szériája rendkívül hatékony, zárt szivattyúval rendelkeznek, amely néhány mozdulattal hozza létre a teljes, 3 bar-os üzemi nyomást. A teljes nyomás elérése után szinte a teljes tartalom kipermetezhető anélkül, hogy további szivattyúzásra lenne szükség. A beépített nyomásszelep véd a túlzott nyomás ellen. 
Ergonomikus kialakítású fogantyújával  optimálisan és kényelmesen kezelhető. Egy mozdulattal válthatunk pontpermetezés és a folyamatos permetezés között . 
A kézi permetező kiváló minőségű üreges kúpos fúvókája állítható, az éles permetsugártól a finom ködig képes a folyadék eloszlatására. A C modelleknél az állítható fúvóka elfordítható. Praktikus a levelek alsó részének és más nehezen elérhető területek kezelésére.
Kézi permetezőink legújabb jellemzője a szórófej oldalán található zseb, amelybe egy kártya beilleszthető a tartalom és a tervezett felhasználási terület felcímkézésére.
Robusztus, költséghatékony SOLO kézi permetezőink folyékony növényvédő permetező közegek és hígtrágya kijuttatására készültek háztartási felhasználók számára, de használhatók kisebb növények kezelésére a kertben és a teraszon és az erkélyen, valamint a kereskedelmi növénytermesztésben is.
Tömeg 0,8 kg
Gyártó

SOLO

Tartály térfogat (L)

2

Nyomás (bar)

3

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Solo 202C kézi permetező
SOLO 202C kézi permetező
7.990 Ft