15.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Riwall RASH 1236 LH akkus sövényvágó olló egy praktikus és könnyen használható eszköz a sövények gondozásához. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

 1. Beépített akkumulátor és töltő: Az eszköz beépített 3,6 V-os, 1,5 Ah-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, valamint egy töltővel. Ez azt jelenti, hogy nem kell külön akkumulátort vásárolnia, és a töltéshez sem szükséges külső töltő. Egyszerűen csatlakoztassa az ollót a töltőhöz, és készüljön fel a munkára.
 2. Hosszú üzemidő: Az akkumulátor kapacitása akár 40 perc üzemidőt biztosít. Ez lehetővé teszi a hosszabb munkavégzést anélkül, hogy gyakran kellene tölteni az akkumulátort. Így hatékonyan és zökkenőmentesen dolgozhat a sövények vágásával.
 3. Könnyű és kényelmes használat: Az olló ergonomikus kialakítása könnyű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. A könnyű súly és az ergonomikus fogantyúk lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy túlzottan megterhelné a kezét és a karját.
 4. Nagy vágásszélesség és vágásmélység: Az olló 80 mm-es vágásszélességgel rendelkezik, így hatékonyan tudja vágni a sövényeket. A 120 mm-es penge hossz pedig lehetővé teszi a hatékony és precíz vágást.
 5. Riwall minőség és megbízhatóság: A Riwall ismert a minőségi kerti eszközeiről. Az RASH 1236 LH akkus sövényvágó olló is megbízható működést és tartós kialakítást kínál, így hosszú távon használható és kielégíti a sövények ápolásához szükséges igényeket.
 • Beépített akkumulátorral és töltővel
 • Akkumulátor: 3,6 V / 1,5 Ah, lítium-ion
 • Töltési idő: kb. 180 perc
 • Üzemidő: akár 40 perc
 • Üresjárati fordulatszám: 1100 f/perc
 • Vágásszélesség: fűnél: 80 mm
 • Penge hossz: 120 mm

 

Tömeg 1,32 kg
Gyártó

Riwall