46.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 126 BENZINMOTOROS FŰSZEGÉLYNYÍRÓ

térfogat [cm3] 23
teljesítmény [HP] 0,8
tömeg [kg] 4,3

Benzinmotoros fűszegélynyírók számos előnnyel rendelkeznek, amelyek a következők:

  1. Nagy teljesítmény: A benzinmotoros fűszegélynyírók erőteljes motorral rendelkeznek, amelyek képesek hatékonyan kezelni a vastagabb fűszálakat és a nehezebb növényzetet. Ez különösen előnyös lehet olyan területeken, ahol a fű magasabb vagy bozótosabb.
  2. Nagy mozgásszabadság: A benzinmotoros fűszegélynyírók nem függenek az elektromos hálózattól, így nagyobb mozgásszabadságot nyújtanak a kertben. Nem kell aggódni a kábelekkel való megakadás miatt vagy az elektromos forrás elérhetősége miatt. Ez különösen előnyös nagyobb kertekben vagy olyan területeken, ahol nincs hozzáférhető elektromos energiaforrás.
  3. Önálló üzemanyagtartály: A benzinmotoros fűszegélynyírók rendelkeznek egy saját üzemanyagtartállyal, ami lehetővé teszi hosszabb munkavégzést anélkül, hogy az üzemanyagot újra kellene tölteni. Ez kényelmes és időt takarít meg, mivel nem kell gyakran feltölteni vagy csatlakoztatni a gépet egy energiaforráshoz.
  4. Könnyű hozzáférés nehezen elérhető területekhez: A benzinmotoros fűszegélynyírók általában hordozhatóbbak és könnyebbek, mint a húzott elektromos modellek. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelést és hozzáférést olyan területekhez, ahol a húzott elektromos fűszegélynyíró nehezen tudna manőverezni.
  5. Nagyobb tartósság: A benzinmotoros fűszegélynyírók általában erősebb és masszívabb kivitelűek, ami hosszabb élettartamot eredményezhet. Ezek a szerszámok jól bírják a nehéz terhelést és az intenzív használatot, így hosszú távon megbízhatóak lehetnek.

A benzinmotoros fűszegélynyírók némi karbantartást igényelnek, például a rendszeres üzemanyag és olaj cseréjét, valamint a szűrők és a gyújtógyertya tisztítását vagy cseréjét. Emellett a használat során kibocsátott kipufogógázok és a zajszint magasabb lehet ezeknél a gépeknél, ami befolyásolhatja a munkakörnyezetet és a felhasználót.

Tömeg 4,32 kg
Gyártó

Hecht