logo kertcoop kertigép áruház

MŰANYAG VÁGÓSZÁL ALU 1LB NÉGYSZÖG 3MM 50 MÉTER

Cikkszám: GP1108

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

 

A MŰANYAG VÁGÓSZÁL ALU 1LB NÉGYSZÖG 3MM 50 MÉTER olyan vágószál, amely műanyagból és alumíniumból áll, és négyszögletes keresztmetszetű. Az ilyen típusú vágószálak különféle fűnyírókban és fűszegélynyírókban használhatók, és számos előnnyel járhatnak.

  1. Tartósság: Az alumínium tartalomnak köszönhetően ez a vágószál nagyobb ellenállást nyújthat a sérülésekkel, kopással és töréssel szemben, így hosszabb élettartamú lehet, mint a hagyományos műanyag vágószálak.
  2. Hatékony vágás: A 3 mm vastagságú négyszögletes keresztmetszet lehetővé teszi az egyenletes és hatékony vágást. A négyszögletes alak kiváló vágóteljesítményt nyújthat a fűnyírókban és fűszegélynyírókban.
  3. Könnyű kezelhetőség: Az alumíniummal erősített műanyag vágószál könnyű kezelhetőséget nyújthat, és tartósabb lehet a hagyományos műanyag szálakkal összehasonlítva.
  4. Nagy hossz: Az 50 méteres hossz lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használja a vágószálat anélkül, hogy gyakran kellene cserélni vagy újratölteni. Ez különösen hasznos lehet, ha sok vágási munkát kell elvégezni.
  5. Univerzális alkalmazhatóság: Az ilyen típusú vágószálak általában sokoldalúan használhatók különböző típusú fűnyírókban és fűszegélynyírókban, és alkalmasak kisebb kertekben és parkokban való használatra.

Fontos, hogy mindig ellenőrizze az adott fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusához és modelljéhez ajánlott vágószálakat, és a gyártó által javasoltakat válassza. A megfelelő vágószál kiválasztása segít abban, hogy az eszköz hatékonyan és biztonságosan működjön, és optimális vágási eredményeket érjen el.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL