Riwall damil tekercs RELT 3525 (model do r. 2019)

Cikkszám: 3.01.10.0009_racc

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

1.690 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A RIWALL DAMIL TEKERCS RELT 3525 egy damil tekerccsel ellátott vágószál, amelyet a 2019-es modellekhez terveztek.  Elmondható, hogy a damil tekercsnek számos előnye lehet a fűnyírókban és fűszegélynyírókban való használat során:

  1. Könnyű kezelhetőség: A damil tekercs könnyen felhasználható és cserélhető a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. A tekercses kialakítás megkönnyítheti a szálorsó beállítását és a damil feszességének szabályozását.
  2. Tartósság: A damil tekercs lehetőséget nyújt a hosszabb vágási időre anélkül, hogy gyakran kellene cserélni a szálorsót. Tartósabb megoldást kínálhat, mint az egyszerű damilhurka vagy az egyedi darabokban értékesített damil szálak.
  3. Kényelem: A damil tekercs használata kényelmesebb lehet, mivel nem szükséges az egyes damil szálakat külön-külön vágásra előkészíteni és csomagolni. Egyszerűen csak meg kell tekerni a damilt a készülékbe, és máris készen áll a vágásra.
  4. Gyors cserélhetőség: A damil tekercs lehetővé teszi a gyors és egyszerű damilcserét. Ha a damil elfogyott vagy megkopott, csak a tekercsből kell újabbat kihúzni, és máris folytathatjuk a munkát.

Fontos megjegyezni, hogy minden fűnyíró és fűszegélynyíró gépnek saját specifikus vágószál követelményei lehetnek. Ha a RIWALL DAMIL TEKERCS RELT 3525 terméket választja, fontos, hogy meggyőződjön róla, hogy az megfelel a saját fűnyírója vagy fűszegélynyírója típusának és modelljének. A gyártó által ajánlott vágószálakat és tartozékokat célszerű használni ahhoz, hogy az eszköz hatékonyan és biztonságosan működjön, és a legjobb vágási eredményeket érje el vele.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Riwall