MŰANYAG VÁGÓSZÁL ALU 1LB NÉGYSZÖG 2,4MM 78 MÉTER

Cikkszám: GP1106

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A MŰANYAG VÁGÓSZÁL ALU 1LB NÉGYSZÖG 2,4MM 78 MÉTER olyan vágószál, amely műanyagból és alumíniumból áll, és négyszögletes keresztmetszetű.

  1. Tartósság: Az alumínium tartalom miatt ez a vágószál nagyobb ellenállást nyújthat a kopással, sérülésekkel és töréssel szemben. Ezért hosszabb élettartamú lehet, mint a hagyományos műanyag vágószálak.
  2. Hatékony vágás: A 2,4 mm vastagságú négyszögletes keresztmetszet lehetővé teszi az egyenletes és hatékony vágást. A négyszögletes alak kiváló vágóteljesítményt nyújthat a fűnyírókban és fűszegélynyírókban.
  3. Nagy hossz: Az 78 méteres hossz lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használja a vágószálat anélkül, hogy gyakran kellene cserélni vagy újratölteni. Ez különösen előnyös lehet, ha sok vágási munkát kell elvégezni, mivel nem kell gyakran gondoskodni a vágószál cseréjéről.
  4. Univerzális alkalmazhatóság: Az ilyen típusú vágószálak általában sokoldalúan használhatók különböző típusú fűnyírókban és fűszegélynyírókban, és alkalmasak kisebb kertekben és parkokban való használatra.
  5. Könnyű kezelhetőség: Az alumíniummal erősített műanyag vágószál könnyű kezelhetőséget nyújthat, és tartósabb lehet a hagyományos műanyag szálakkal összehasonlítva.

Mindig fontos, hogy ellenőrizze az adott fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusához és modelljéhez ajánlott vágószálakat, és a gyártó által javasoltakat válassza. A megfelelő vágószál kiválasztása segít abban, hogy az eszköz hatékonyan és biztonságosan működjön, és optimális vágási eredményeket érjen el. Ha ez a típusú vágószál megfelel a gépének követelményeinek, akkor érdemes lehet megfontolni a vásárlását.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL