990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A RIWALL DAMIL 1,2 mm vastagságú, 15 méter hosszú és szögletes kialakítású vágószál egy olyan termék, amelyet különféle fűnyírókhoz és fűszegélynyírókhoz ajánlhatnak.

  1. Univerzális alkalmazhatóság: Az Riwall Damil 1,2 mm vastagságú általában sokoldalúan használható különböző típusú fűnyírókban és fűszegélynyírókban. Alkalmazható kisebb kertekben és parkokban egyaránt.
  2. Hatékony vágás: Az Riwall Damil 1,2 mm vastagságú elegendő ellenállással rendelkezik ahhoz, hogy hatékonyan vágja át a füvet és a gyomot, valamint kezelje a könnyebb bozótos területeket is.
  3. Tartósság: A vastagabb vágószálak általában tartósabbak és ellenállóbbak a kopással és a töréssel szemben, így hosszabb ideig megőrizhetik a hatékony vágási teljesítményt.
  4. Kiszerelés: A 15 méteres hossz lehetővé teszi a Riwall damil könnyű kezelését és csere lehetőségét, így mindig friss vágószállal rendelkezhetünk.
  5. Szögletes kialakítás: A szögletes kialakítású vágószálak általában hatékonyabban vágják a füvet és a gyomot, és egyenletesebb vágási eredményt érhetünk el velük.

Természetesen mindig fontos ellenőrizni, hogy az adott fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusához és modelljéhez milyen méretű és típusú vágószál ajánlott. A gyártó által ajánlott vágószálat célszerű használni az adott eszközben, hogy az hatékonyan és biztonságosan működjön, és a lehető legjobb vágási eredményeket érjük el vele.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Riwall