Műanyag vágószál 2,4mmx15m négyzet, profi, papír blisteren (készlet erejéig)

Cikkszám: GP0029

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

650 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 2,4MMX15M NÉGYZET, PROFI, PAPÍR BLISTEREN (KÉSZLET EREJÉIG)

A “műanyag vágószál 2,4mmx15m négyzet, profi, papír blisteren” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes ezt választani.

  1. 2,4 mm vastagság: A 2,4 mm vastagságú vágószálak könnyen használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az átlagos terheléssel járó kerti munkákhoz. Ez lehetővé teszi a hatékony és precíz fűnyírást vagy fűszegélyezést.
  2. 15 méteres hosszúság: A 15 méteres hosszúság elegendő lehet kisebb kerti területek rendszeres gondozásához vagy nehezen hozzáférhető területekhez. Ez könnyebbé teszi a szállítást és tárolást is.
  3. Négyzet alakú keresztmetszet: A négyzet alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez segíthet a precízebb vágás elérésében és az egyenletes munkavégzésben.
  4. Profi minőség: A profi minőségű vágószálak általában erősebbek és tartósabbak, így hosszabb élettartamra számíthatsz velük. Ezzel csökkentheted a cserélendő vágószálak számát és a költségeket hosszú távon.
  5. Papír blister csomagolás: A papír blister csomagolás egyszerű, környezetbarát megoldás, amely megvédi a vágószált. A csomagolás könnyen nyitható és újrahasznosítható, így kevesebb hulladék keletkezik.
  6. Készlet erejéig elérhető: Ha a termék “készlet erejéig” áll rendelkezésre, akkor ez azt jelenti, hogy korlátozott mennyiségű van belőle raktáron. Ha úgy gondolod, hogy ez a vágószál megfelel a kerti igényeidnek, érdemes mihamarabb beszerezni, mielőtt elfogyna a készlet.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd a vágószált a kerti munkák során. Ha a kerted mérete és igényei megfelelnek ennek a terméknek a jellemzőinek.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb