Műanyag vágószál 2,4mmx78m négyzet, műanyag tekercs 0,5 kg

Cikkszám: GP0706

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.700 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 2,4MMX78M NÉGYZET, MŰANYAG TEKERCS 0,5 KG

A “műanyag vágószál 2,4mmx78m négyzet, műanyag tekercs 0,5 kg” terméknek számos előnye van, amelyek miatt érdemes  ezt választani.

  1. 2,4 mm vastagság: A 2,4 mm vastagságú vágószálak könnyen használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az átlagos terheléssel járó kerti munkákhoz. Ez lehetővé teszi a hatékony és precíz fűnyírást vagy fűszegélyezést.
  2. 78 méteres hosszúság: Az 78 méteres hosszúság elegendő lehet kisebb és közepes méretű kertek rendszeres gondozásához. A hosszú vágószál lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használd anélkül, hogy gyakran cserélnéd vagy újratöltenéd.
  3. Négyzet alakú tekercs: A négyzet alakú vágószálak simábban mozognak, így könnyebben irányíthatók a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Ez segíthet a precízebb vágás elérésében és az egyenletes munkavégzésben.
  4. 0,5 kg súly: A 0,5 kg-os műanyag tekercs elegendő mennyiségű vágószált tartalmazhat, amely lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést anélkül, hogy túl nehéz vagy nehezen kezelhető lenne.
  5. Univerzális alkalmazhatóság: A 2,4 mm vastagságú és 78 méteres hosszúságú vágószál univerzálisan alkalmazható különböző típusú fűnyírókhoz és fűszegélynyírókhoz. Ezáltal széles körű felhasználási lehetőséget kínál különböző kerti munkákhoz.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd a vágószált a kerti munkák során. Ha a kerted mérete és igényei megfelelnek ennek a terméknek a jellemzőinek, akkor ez a vágószál tökéletes választás.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb