Műanyag vágószál 2,4mmx15m kör, profi, papír blisteren (KÉszlet erejéig)

Cikkszám: GP0025

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

550 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

MŰANYAG VÁGÓSZÁL 2,4MMX15M KÖR, PROFI, PAPÍR BLISTEREN (KÉSZLET EREJÉIG)

A “műanyag vágószál 2,4mmx15m kör, profi, papír blisteren” terméknek számos előnye, amelyek miatt érdemes ezt választani.

2,4 mm vastagság: A 2,4 mm vastagságú vágószálak könnyen használhatók kisebb fűnyírókban vagy fűszegélynyírókban, és alkalmasak az átlagos terheléssel járó kerti munkákhoz. Ez lehetővé teszi a hatékony és precíz fűnyírást vagy fűszegélyezést.

15 méteres hosszúság: A 15 méteres hosszúság elegendő lehet kisebb kerti területek rendszeres gondozásához vagy nehezen hozzáférhető területekhez. Ez könnyebbé teszi a szállítást és tárolást is.

Kerek keresztmetszet: A kerek vágószálak egyszerűbben kezelhetők és cserélhetők a fűnyíró vagy fűszegélynyíró eszközben. Nem igényelnek különösebb beállítást, és jól alkalmazkodnak a különböző felhasználási helyzetekhez.

Profi minőség: A profi minőségű vágószálak általában erősebbek és tartósabbak, így hosszabb élettartamra számíthatsz velük. Ezzel csökkentheted a cserélendő vágószálak számát és a költségeket hosszú távon.

Papír blister csomagolás: A papír blister csomagolás egyszerű, környezetbarát megoldás, amely megvédi a vágószált a külső szennyeződésektől és sérülésektől. A csomagolás könnyen nyitható és újrahasznosítható, így kevesebb hulladék keletkezik.

Készlet erejéig elérhető: Ha a termék “készlet erejéig” áll rendelkezésre, korlátozott mennyiségű van belőle raktáron. Ha úgy gondolod, hogy ez a vágószál megfelel a kerti igényeidnek, érdemes mihamarabb beszerezni, mielőtt elfogyna a készlet.

A vágószál kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját fűnyíró vagy fűszegélynyíró típusának és modelljének követelményeit. A megfelelő vastagság és hosszúság kiválasztása segít abban, hogy hatékonyan és eredményesen használd a vágószált a kerti munkák során.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL