14.310 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A “Kapriol Cross Szabadidő cipő fekete 40 (40-46)” egy olyan szabadidőcipő, amely elsősorban terepre és túrázásra tervezték.

  1. Terepre és túrázásra tervezve: A cipő talpának kialakítása miatt elsősorban olyan tevékenységekhez ajánlott, mint a terepjáró túrák vagy túrázás. A talp speciális kialakítása lehetővé teszi a stabil lépéseket és a megfelelő tapadást változatos terepen.
  2. Ultra-könnyű: A cipő rendkívül könnyű, ami kényelmessé teszi hosszabb túrák során való viseletét. Az ultra-könnyűség segít csökkenteni a lábfáradtságot és lehetővé teszi a könnyed mozgást.
  3. Kényelmes kialakítás: A cipő innovatív anyagokból készült, amelyek maximálisan alkalmazkodnak a láb formájához. Ez különösen kényelmes viseletet biztosít.
  4. EVA talprész: Az EVA talprész egy speciális talp, amely eltér a hagyományos talpaktól. Ez a talprész kiváló ütéscsillapítást és lábkomfortot biztosít.

A “Kapriol Cross Szabadidő cipő fekete 40 (40-46)” ideális választás azok számára, akik szabadidős tevékenységeik során szeretnek terepre vagy hegyekben túrázni. A könnyű kialakítása és a talpának a terepen való teljesítményre optimalizált kialakítása segít abban, hogy kellemes és biztonságos élményt nyújtson a természetben való kirándulásokhoz.

Tömeg 2 kg
Gyártó

Kapriol