15.800 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A “Kapriol Running szabadidő cipő fekete 40” egy rendkívül kényelmes és divatos szabadidő cipő, amely a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően készült.

  • Ez a cipő rendelkezik az ultra-könnyű kialakítással, ami lehetővé teszi, hogy viselése során a láb könnyen mozoghasson. Az ultra-könnyűség különösen fontos azok számára, akik hosszú időn keresztül viselik a cipőt, mivel minimalizálja a láb fáradtságát.
  • Az EVA talprész szintén része ennek a cipőnek, és számos előnnyel jár. Az EVA (Ethylene Vinyl Acetate) egy könnyű és rugalmas anyag, amely kiváló ütéscsillapítást biztosít. Emellett javítja a cipő rugalmasságát, ami lehetővé teszi a lábak számára a természetes mozgás.

A “Kapriol Running szabadidő cipő fekete 40”, kényelme és teljesítménye kulcsfontosságú. Az ütéscsillapítás és a rugalmasság kombinációja ideális a mindennapi tevékenységekhez, például sétákhoz, futáshoz vagy más szabadidős tevékenységekhez.

A “Kapriol Running szabadidő cipő fekete 40” egy olyan cipő, amely kényelmet és stílust kínál egyaránt. Az ultra-könnyűsége és az EVA talprésze biztosítja a kényelmes viseletet, míg a fekete szín elegáns megjelenést biztosít.

Tömeg 2 kg
Gyártó

Kapriol