134.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hikoki RB36DA-BASIC lombfúvó egy erős és hatékony eszköz, amely akkumulátorral működik. Itt van néhány oka, hogy miért vonzó választás:

  1. Teljesítmény: A 36V-os akkumulátorral a lombfúvó nagy levegőhozamot és levegősebességet biztosít. A 680 m3/h levegőhozam (800 m3/h turbó üzemmódban) és a 45 m/s levegősebesség (53 m/s turbó üzemmódban) segít hatékonyan eltávolítani a leveleket, füvet és egyéb szennyeződéseket a kertből vagy más felületekről.
  2. Kompakt méret: A lombfúvó teljes hossza csak 940 mm, ami könnyű kezelhetőséget és manőverezhetőséget biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén elérje a nehezen hozzáférhető területeket is.
  3. Könnyű és ergonomikus kialakítás: A Hikoki RB36DA-BASIC lombfúvó tömege 3,5 kg, ami viszonylag könnyűnek számít a lombfúvók között. Az ergonomikus fogantyúk és a kiegyensúlyozott tervezés kényelmes használatot és kevés fáradtságot eredményeznek hosszabb ideig tartó munkavégzés során.
  4. Minőség és megbízhatóság: A Hikoki (korábban Hitachi) híres a minőségi szerszámairól. Az RB36DA-BASIC lombfúvó is megbízható teljesítményt nyújt, tartós kialakítással és a Hikoki márkára jellemző megbízhatósággal.
  5. Turbó üzemmód: A turbó üzemmód lehetővé teszi a levegőhozam és a levegősebesség további növelését a nehéz feladatokhoz. Ez különösen hasznos lehet, amikor vastagabb felhalmozódásokat vagy nedves leveleket kell fújni.

Akkufeszültség: 36 V
Levegőhozam: 680 m 3 /h (800 m 3 /h turbó üzemmódban)
Levegősebesség: 45 m/s (53 m/s turbó üzemmódban)
Teljes hossz: 940 mm
Tömeg: 3.5 kg

Tömeg 3,51 kg
Gyártó

Hikoki