89.990 Ft

Készleten

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht 952 háti lombfúvó egy erős benzines lombfúvó, amely kifejezetten az őszi falevelek eltakarítására lett tervezve.

  1. Erős teljesítmény: A 2 LE teljesítményű motor és a 14400L/min fúvó teljesítmény érték nagyobb lombozat könnyű és hatékony kezelését teszi lehetővé. Ez különösen hasznos, ha nagy területeket kell megtisztítani.
  2. Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes pánt segíthet a kényelmes munkavégzésben és a hosszabb munka során való kényelmes hordozásban.
  3. Háti kialakítás: A háti lombfúvók könnyen hordozhatók, mivel a gép súlya a hátadon van elosztva, így könnyebben kezelheted és hosszabb ideig dolgozhatsz vele anélkül, hogy túlterhelnéd a karjaidat vagy a hátadat.
  4. Kerti területek tisztítása: Az őszi lomblefúvás különösen fontos lehet a kerti területek tisztán tartásában, és egy erős lombfúvó, mint a Hecht 952, hatékonyan képes elvégezni ezt a feladatot.

Az 2Le teljesítményű Hecht 952 benzines lombfújó ideális választás az ősszel lehullott falevelek eltakarítására. Ergonomikus kialakításának, és kényelmes pántjának köszönhetően használata kényelmes. A nagy teljesítményű ventillátor 14400L/min fúvótelje

Tömeg 12 kg
Gyártó

Hecht

HECHT 952 HÁTI LOMB FÚVÓ
HECHT 952 HÁTI LOMBFÚVÓ
89.990 Ft