16.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A HECHT TURBO fűnyírókés 56 cm hosszú, és specifikusan a HECHT márka fűnyíró gépeihez tervezték. Itt vannak néhány ok, amiért érdemes ezt a késmodellt választani:

  1. Méret: A 56 cm hosszú penge lehetővé teszi a nagyobb területek hatékonyabb és gyorsabb levágását egyetlen mozdulattal. Ez ideális lehet, ha nagy kerttel vagy gyepfelülettel rendelkezik.
  2. Kompatibilitás: A HECHT TURBO fűnyírókés pontosan illeszkedik a HECHT fűnyíró gépekhez, így garantálja a megfelelő illeszkedést és kompatibilitást a fűnyíróval. Ez biztosítja a hatékony működést és a megfelelő vágási eredményeket.
  3. Minőség és tartósság: A HECHT márka ismert a minőségi fűnyíró gépeiről és tartozékairól. A TURBO fűnyírókés magas minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig használhatja a fűnyírókést anélkül, hogy gyakran cserélnie kellene.
  4. Hatékonyság: A TURBO jelölés, hogy a fűnyírókés kialakítása és tulajdonságai elősegítik a hatékony és gyors vágást. A pontos részletek a gyártó dokumentációjában vagy az adott termék leírásában találhatók.
  5. Megfelelő vágási eredmények: A HECHT TURBO fűnyírókés lehetővé teszi, hogy egyenletes, szép vágási eredményeket érjen el a fűnyírás során. A megfelelő méret és a kiváló minőségű penge garantálja a gyep egyenletes és esztétikus levágását.
Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht