62.670 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Classic suhanó fűnyíró 330  előnyei a következők:

  1. Vágási szélesség: A 33 cm-es vágási szélesség lehetővé teszi a hatékony fűnyírást. A keskenyebb vágási sáv különösen alkalmas kisebb kertek vagy szűk területek fűnyírására.
  2. Állítható vágási magasság: A 12 mm-től 42 mm-ig terjedő állítható vágási magasság lehetővé teszi a fűhossz szabályozását az igényeid szerint. Ez segít a kívánt fűszint elérésében és a kert megfelelő ápolásában.
  3. Maximális munkaterület: A (±20)150 m2 maximális munkaterületre vonatkozó ajánlás azt jelenti, hogy a Gardena Classic suhanó fűnyíró hatékonyan használható legfeljebb 150 négyzetméteres kertekben. Ez ideális lehet kisebb méretű kertek tulajdonosai számára.
  4. Érintésmentes vágástechnika: Az érintésmentes vágástechnika azt jelenti, hogy a késhenger és az alsó kés nem érintkeznek egymással a vágás során. Ez precíz és kíméletes vágást eredményez, minimalizálva a fű sérülését és a fűnyíró kopását.
  5. Környezetbarát megoldás: A Gardena Classic suhanó fűnyíró környezetbarát módon működik, mivel nincs szükség elektromos áramra vagy üzemanyagra. Ez jelentős környezeti előnyt jelent, és kevesebb zajt és károsanyag-kibocsátást eredményez.
  • Vágási szélesség 33 cm
  • Vágási magasság, min.-max.: 12 mm – 42 mm
  • Maximális munkaterület: (±20)150 m2
Tömeg 9,7195 kg
Gyártó

Gardena