27.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A “Hecht 73E25R láncok 410 láncszemek” olyan alkatrész, amelyek a láncfűrész láncának karbantartásához és cseréjéhez szolgálnak. A termék előnyei közé tartoznak a következők:

  1. Megfelelő méret és típus: Ezek a láncszemek 1,5 mm vastagságúak és 3/8″-os láncosztással rendelkeznek. Azt jelenti, hogy kompatibilisek olyan láncfűrészekkel, amelyek ezt a méretet és típust használják. Fontos, hogy a megfelelő méretű és típusú láncot válassza ki a saját gépéhez.
  2. Tartalék alkatrészek: A csomagban 410 láncszem található, ami nagy mennyiségű tartalékot nyújthat. Ez hasznos, ha a láncfűrésze intenzív használatnak van kitéve, vagy hosszabb időre tervezi a munkavégzést.
  3. Gazdaságos megoldás: A láncfűrész láncszemeinek cseréje általában költséges lehet, de a Hecht 73E25R láncszemek csomagjában megtalálhatók az alkatrészek egy nagyobb mennyiségben, ami potenciálisan hosszabb élettartamot és gazdaságos megoldást jelenthet.
  4. Minőség és megbízhatóság: A Hecht márka híres minőségi termékeiről. Ezek a láncszemek is megbízhatók lehetnek, és tartósságot nyújthatnak a láncfűrészének.
  5. Kényelmes beszerzés: Az ilyen tartalék alkatrészekkel rendelkezni könnyűvé teszi a láncfűrész karbantartását és üzemben tartását anélkül, hogy azonnal új láncot kellene vásárolnia, amikor a régi elkopik vagy sérül.

3/8 – 1,5 mm, 410 láncszem, 7,6 m

Tömeg 5 kg
Gyártó

Hecht