7.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A “Hecht 900009 láncélező” néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Kényelmes és időmegtakarító: A lánc élezése hagyományosan időigényes feladat, de a Hecht 900009 láncélező segítségével ezt gyorsan és kényelmesen elvégezheti. Nem kell levennie a láncot a vezetőlapról, és nincs szükség összetett szervizmunkákra.
  2. Konzisztens eredmények: Az eszköz segít konzisztens és pontos élezési eredmények elérésében, ami növeli a láncfűrész hatékonyságát és vágási teljesítményét.
  3. Univerzális használat: A Hecht 900009 láncélező szinte minden lánctípushoz használható, így alkalmazható különböző típusú láncfűrészekhez.
  4. Egyszerű használat: A termék 4,8 mm-es reszelővel szállítva érkezik, ami segít abban, hogy gyorsan és könnyen élezze a fűrészláncot.
  5. Tartósság: Ha megfelelően gondozza az eszközt, hosszú ideig szolgálhat Önnek, és segít fenntartani a fűrészének élességét és hatékonyságát.

Láncfűrész láncának élezésére szolgál a “Hecht 900009 láncélező”, anélkül hogy le kellene venni a láncot a vezetőlapról. Ez lehetővé teszi, hogy a fűrészt gyorsan és hatékonyan élezhesse anélkül, hogy komolyabb szervizmunkákat kellene elvégeznie.

Tömeg 1,55 kg
Gyártó

Hecht