104.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 6280XL ÁGAPRÍTÓ 2800W

teljesítmény 2800 W
aprítható ágak max. átmérője 4,5 cm
gyűjtődoboz kb. 60 l

Hecht 6284 XL késes elektromos kerti géppel hatékonyan apríthat ágakat, fákat 4,5 cm átmérőig. A 2800W teljesítménnyel gyorsan aprítja a fát. A műanyag 60 literes gyűjtődoboz egyszerűen üríthető, a zúzott anyag komposztálásra, talajtakarásra felhasználható.

Az ágaprítógép nagyszerű segítőtárs a rendszeres kerttakarításhoz. A HECHT 6280 XL fogazott hengerkést használ az ágak aprításához. Túlterhelés elleni védelemmel és hátrameneti funkcióval van felszerelve az elakadt ágak könnyű kiszabadítása érdekében. A praktikus használatnak köszönhetően könnyedén kezelheti.

Ha gyümölcs- és díszfákat nevel a kertjében, akkor valószínűleg azzal a problémával küzd, hogy a metszés során hová tegye a keletkező hulladékot. Égetéssel vagy szeméttelepre vitelével megfosztja magát egy jó minőségű természetes alapanyagtól, amelyből aprítógép segítségével gyakorlatilag ingyenesen értékes, például mulcsozásra vagy komposztálásra alkalmas anyagoktól. A zúzott anyag nemcsak jól mutat a fák és bokrok alatt, hanem védi a talajt a kiszáradástól, megakadályozza a gyomok növekedését és javítja a talaj minőségét. A komposztálással vegyszerek használata nélkül kiváló minőségű biológiai műtrágyához jut, és értékes tápanyagokat juttathat vissza az ágyások talajába.

Tömeg 31 kg
Gyártó

Hecht