Al-ko CS 4030 akkus láncfűrész ENERGY FLEX (akku nélkül)

Cikkszám: 113616

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

69.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

40W / 144Wh
40V/4Ah/5Ah, 144Wh, 30cm, 17m/s, oregon lánc és láncvezető, keresztmotoros építés.
Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika,megvásárolható tartozékok: univerzális pótakku 4Ah: 113 280, 5 Ah: 113524,

Az akkumulátoros láncfűrész mindenkit megnyer karcsú alakjával, felszereltségével és kábel nélküli kibocsátásmentes lítiumionos áramellátásával.
Erős vágóteljesítmény és hosszú élettartam az eredeti Oregon fűrészlapnak és láncnak köszönhetően. Automatikus lánckenés, olajtartály kémlelőnyílás.
A biztonságról a rendszerfék és a gyors láncleállítást biztosító kézvédő kengyel gondoskodik.

A gyorsfeszítő használatával a lánc szerszám nélkül gyorsan feszíthető meg és üzemelhető be, így a lánc és a láncvezető cseréje is gyorsan elvégezhető.

Az AL-KO elektromos láncfűrészek a tökéletes megjelenéssel fejezik ki a dizájnt, a nagy teljesítményű motorok, az Oregon láncvezetők és láncok pedig a nagy vágásteljesítményről és hosszú élettartamról gondoskodnak. Az automatikus lánckenés és az olajtartály kémlelőnyílása megkönnyíti a karbantartást.

A rendszerfék és a gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel minden helyzetben maximális biztonságot garantál – a kellemes és balesetmentes munkavégzésért.

 

Tömeg 6 kg
Gyártó

Al-ko