9.590 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Hecht K00085 Kombinált Üzemanyagkanna 6+2,5L olyan termék, amely két különálló tartállyal rendelkezik, 6 literes és 2,5 literes mérettel. Ez a kanna ideális lehet, ha kétütemű kerti gépeket használ a ház körül, és szeretné elkülöníteni a benzin és az olaj tárolását. Néhány ok, amiért érdemes ezt a terméket választani:

  1. Elkülönített tárolás: A kombinált üzemanyagkanna két különálló tartállyal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a benzin és az olaj elkülönített tárolását. Ez rendkívül hasznos lehet, ha kétütemű kerti gépeket használ, mivel ezeknek a gépeknek specifikus arányban kell keverniük a benzin és az olaj keverékét. A két tartály lehetővé teszi a pontos és kényelmes elkülönített tárolást, és segít elkerülni a keverési arányok hibáit.
  2. Kompakt méret: A 6 literes és 2,5 literes méretek összesen 8,5 literes tárolókapacitást eredményeznek. Ez egy viszonylag kompakt méret, amely könnyen kezelhetővé teszi a kannát. Ideális lehet a ház körüli feladatokhoz, ahol nem szükséges nagy mennyiségű üzemanyagot tárolni vagy szállítani.
  3. Praktikus használat: A Hecht K00085 kombinált üzemanyagkanna kényelmesen használható. A két tartály különálló kupakkal rendelkezik, így egyszerűen lehet feltölteni és üríteni őket. A könnyű és praktikus kialakítás lehetővé teszi a kanna könnyű mozgatását és használatát.
Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht