42.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Riwall REV 3215 elektromos gyepszellőztető számos előnnyel rendelkezik, amiért érdemes ezt a modellt választani.

  • A magas névleges teljesítmény (230V-240V/1500W) lehetővé teszi a hatékony gyepszellőztetést. Erős motorral rendelkezik, ami gyors és alapos talajlazítást és gyepszellőztetést biztosít.
  • A 32 cm-es kés hossz optimális méret a közepes és kisebb méretű kertekben történő munkához. A kompakt méret segítségével könnyen navigálható és hozzáférhet a nehezen elérhető területekhez.
  • A vágás magassága +6 – -12 mm között állítható, ami lehetővé teszi a gyepápolás testre szabását a gyep állapotának és az Ön igényeinek megfelelően. Ez lehetővé teszi a gyepszellőztetés mélységének pontos beállítását.
  • A 40 literes gyűjtőkosár segítségével könnyen összegyűjtheti a levágott gyepmaradványokat, ezáltal tisztaságot és rendezettséget eredményezve a kertben.
  • A gép alacsony súlya, mindössze 11 kg, könnyű kezelhetőséget és manőverezhetőséget eredményez. Könnyen mozgatható, és kezelése kevésbé terhes.
  • A szellőztető henger üzemi fordulatszáma 4 500 fordulat/perc, ami hatékony és eredményes szellőztetést tesz lehetővé.

Az Riwall REV 3215 elektromos gyepszellőztető tehát a magas teljesítmény, a könnyű kezelhetőség és a beállítható vágási magasság kombinációjával kitűnő eszköz a gyepápoláshoz. A gyűjtőkosár, a szellőztető henger és az állítható vágási magasság révén hatékonyan és könnyedén gondoskodhat kertjének egészséges és gyönyörű megjelenéséről.

Elektromos gyepszellőztető REV 3215
Névleges teljesítmény 230V-240V/1500W
A kés hossza 32cm
A vágás magassága +6 – -12 mm
A gyűjtőkosár térfogata 40 l
Tömeg 11kg
A szellőztető henger üzemi fordulatszáma 4 500 ford./perc

Tömeg 11 kg
Gyártó

Riwall