HECHT 10401530 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*15M

Cikkszám: HECHT10401530

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

2.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10401530 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*15M

A Hecht 10401530 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*15M egy négyzet alakú, 3 mm átmérőjű vágószál, amely 15 méter hosszú és  maggal van ellátva.

  1. Kisebb kerti terület: Ha kisebb kerttel rendelkezel vagy csak néhány kisebb füves területet kell rendben tartanod, akkor ez a 15 méteres vágószál megfelelő lehet a számodra.
  2. Tartósság: A maggal ellátott vágószál tartósabb lehet, mint a hagyományos damilok, ami hosszabb élettartamot jelenthet, és kevesebb gyakori cserét igényelhet.
  3. Jobb vágási teljesítmény: A négyzet alakú vágószálak kiváló vágási teljesítményt nyújtanak, ami jobb vágási eredményeket és hatékonyabb fűnyírást tesz lehetővé.
  4. Könnyű kezelhetőség: A megfelelő méretű és formájú vágószál könnyebben kezelhető a fűnyíróban vagy trimmerben, ami kényelmesebbé teszi a munkavégzést.
  5. Kisebb csomag: A 3*15 méteres csomag mérete praktikus lehet, különösen, ha nem szeretnél túl sok felesleges vágószálat tartani otthon.

Mint mindig, a damil választásánál fontos figyelembe venni a saját kerti igényeidet és a kerti terület méretét. Ha a fent említett szempontok alapján úgy érzed, hogy ez a vágószál megfelel az igényeidnek és a kerti munkákhoz, akkor érdemes lehet kipróbálni és megtapasztalni, hogy mennyire hatékony a számodra. A Hecht márka ismert a minőségi kerti szerszámokról, így a termékük jó választás lehet a vágószálak között.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL