HECHT 10423230 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*232M

Cikkszám: HECHT10423230

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

16.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 10423230 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*232M

A Hecht 10423230 VÁGÓSZÁL MAGGAL ‘NÉGYZET’ 3*232M egy négyzet alakú damil, amely 3 mm átmérőjű és 232 méter hosszú. Ezt a damilt DUAL POWER maggal látták el, aminek köszönhetően tartósabb és rugalmasabb, mint más hagyományos damilok.

  1. Tartósság: A DUAL POWER maggal ellátott damil kiváló tartósságot nyújt. Ez azt jelenti, hogy sokáig használhatod anélkül, hogy gyakran cserélned kellene, ami időt és energiát takarít meg.
  2. Rugalmaság: A rugalmasabb damil könnyebben alkalmazkodik a különböző fűnyíró felületekhez és körülményekhez. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb vágást és kevesebb elakadást a fűnyíró használata közben.
  3. Jobb vágási teljesítmény: A négyzet alakú damil kiváló vágási teljesítményt nyújt, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban vághatod a füvet, a gazt és más növényeket.
  4. Megtakarítás: Bár a DUAL POWER maggal ellátott damilok általában kicsit drágábbak lehetnek az egyszerűbb damilokhoz képest, hosszú távon megtérülhet a választásuk. A hosszabb élettartam és jobb teljesítmény miatt kevesebbet kell költened új damilokra, és kevesebbet kell időt szánnod a cseréjükre.
  5. Könnyű kezelhetőség: A tartós és rugalmas damil könnyebb kezelhetőséget eredményez a fűnyíróval, ami kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

Választás előtt mindig fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és a fűnyíró körülményeit. Ha gyakran találkozol vastagabb fűvel vagy kihívást jelent a fűnyírás, akkor egy ilyen tartós és rugalmas damil lehet a jó választás számodra. A Hecht márka ismert a minőségi kerti szerszámokról, így a termékük jó választás lehet a fűnyíródamil kategóriában.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht