logo kertcoop kertigép áruház

HECHT 001277BX AKKUMULÁTOR 2Ah AKKU PROGRAM 1278

Cikkszám: HECHT001277BX

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

14.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

AHECHT 001277BX AKKUMULÁTOR 2Ah AKKU PROGRAM 1278, az egyedülálló HECHT ACCU program része, és több érv szól amellett, hogy éppen ezt a terméket válaszd.

  1. Ez a kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor 20V-os feszültséggel és 2Ah kapacitással rendelkezik, ami kiváló teljesítményt és hosszabb üzemidőt eredményez. Ezáltal hosszabb ideig dolgozhatsz anélkül, hogy gyakran töltened kellene az akkut, ami hatékonyabb és kényelmesebb kertgondozást tesz lehetővé.
  2. Az 001277BX akkumulátor része a HECHT ACCU programnak, amely egyedi képességeket kínál. Az egyetlen akkumulátor típussal történő működtetés lehetősége lenyűgöző előnyt nyújt. Egyetlen akkumulátorral több különböző gépet is működtethetsz, ezáltal pénzt és helyet takarítva meg a különböző akkumulátorok számára. Ez a sokoldalúság optimális megoldást jelent a különféle kertgondozási igényekre.
  3. Az akkumulátor 20V-os feszültsége elegendő teljesítményt biztosít a legtöbb kertgéphez, így sokféle feladatra használható, mint például fűnyírás, metszés, vagy sövényvágás. Ezáltal egyszerűen és hatékonyan tudsz gondoskodni a kertedről, anélkül hogy különböző akkumulátorokkal kellene bíbelődnöd.
  4. Az 001277BX akkumulátor 2Ah kapacitása kis területek és kisebb feladatok esetén különösen ideális. Ez a könnyű és kompakt akkumulátor könnyedén kezelhető, így kiváló választás lehet a könnyebb kertmunkákhoz.
  5. A Li-Ion technológia hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Az akkumulátor kevésbé merül le és gyorsabban tölthető, ami még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a kertgondozást.

HECHT 001277BX akkumulátor 2Ah akku program 1278 kiváló választás a hatékony és sokoldalú kertgondozáshoz. A kiváló minőség, a magas feszültség, a praktikus kapacitás és a HECHT ACCU program egyedisége mind azt mutatják, hogy ez az akkumulátor optimális választás lehet kertgondozási igényeidhez. Válassz HECHT minőséget, és élvezd a kertgondozás egyszerűségét és eredményességét!

Tömeg 2 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL