6.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

HECHT 000130 EASY LOAD DAMILFEJ

A “HECHT 000130 EASY LOAD DAMILFEJ” egy olyan damilfej, amelyet a Hecht fűkasza modellekhez terveztek. Az “Easy Load” jelző arra utal, hogy ez a damilfej könnyen és egyszerűen tölthető új damillal, amikor a jelenlegi elhasználódik vagy elfogy. Az EASY-LOAD damilfejet a HECHT 135 BTS, 1330, 142 BTS, 145, 151, 152 BTS, 154 bozótvágókhoz tervezték.

 

  1. Gyors és egyszerű használat: Az “Easy Load” dizájn lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen új damilt töltsön a fejbe anélkül, hogy szükség lenne bonyolult műveletekre vagy speciális eszközökre. Ez megkönnyíti a damilcserét, így kevesebb időt veszteget és gyorsabban folytathatja a vágási munkákat.
  2. Tartósság: A “HECHT 000130 EASY LOAD DAMILFEJ” tartós anyagokból készül, amelyek ellenállnak az elhasználódásnak és a kopásnak. Ez hosszabb élettartamot biztosít a damilfejnek, így ritkábban kell cserélni.
  3. Hatékonyság: Az “Easy Load” damilfej hatékonyan vágja a füvet és más növényi anyagokat. A megfelelő damil vastagsággal és kialakítással a fűkasza hatékonyan teljesít és jó eredményeket ér el.
  4. Márkajellemzők: A “HECHT” márka általában jó minőségű termékeiről ismert. Az “HECHT 000130 EASY LOAD DAMILFEJ” is az elismert márka része, így megbízható termék lehet a Hecht fűkasza modellekhez.
  5. Kényelem: Az egyszerű damilcserének köszönhetően az “HECHT 000130 EASY LOAD DAMILFEJ” kényelmesen használható, ami különösen hasznos lehet, ha gyakran kell damilt cserélni a munka közben.

A damilfej választása az adott fűkasza típusához és a vágási igényekhez igazodik. Ha Ön Hecht fűkasza tulajdonosa, és a damilcserét szeretné egyszerűsíteni, az “HECHT 000130 EASY LOAD DAMILFEJ” jó választás a hatékony és gördülékeny vágási munkákhoz.

 

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL