5.390 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

 

A “HECHT 600590 VÁGÓTÁRCSA” egy sűrű fogazású vágótárcsa, amelyet különböző vágási feladatokhoz használhatunk.

  1. Gyors és hatékony vágás: A sűrű fogazású vágótárcsa több fogat tartalmaz per méter, ami lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb vágást. A több foggal rendelkező vágótárcsa kevesebb anyagot távolít el a vágás közben, így kevésbé lassul le és kevésbé ragad meg a vágott anyagban.
  2. Jobb vágási pontosság: A sűrű fogazású vágótárcsa pontosabb vágási eredményeket nyújt. Az egyenletesen elosztott fogak lehetővé teszik a sima és precíz vágást különböző anyagokon, például fán.
  3. Sokoldalúság: A sűrű fogazású vágótárcsa sokoldalúan használható különböző anyagok vágásához. Legyen szó fűnyírásról, bozótvágásról, cserjevágásról vagy egyéb munkálatokról, a vágótárcsa sokoldalúan használható.
  4. Tartósság: A “HECHT” márkára általában jellemző a jó minőségű termékek gyártása. A sűrű fogazású vágótárcsa tartós anyagból készül, ami hosszú élettartamot eredményez és ellenáll az elhasználódásnak.
  5. Biztonság: A megfelelő vágótárcsa kialakítása lehetővé teszi a biztonságos és precíz vágást. A megfelelően kiválasztott vágótárcsa minimálisra csökkenti a munka közbeni balesetek kockázatát.
  6. Márkajellemzők: Ha már rendelkezik más Hecht kerti gépekkel, a “HECHT 600590 VÁGÓTÁRCSA” kiválasztása összhangban lehet a már bevált Hecht termékekkel.
  7. 255 x 1,4 MM

 

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht