1.000 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

EKF 1005 – Tartalék habszivacs szűrő Hecht 8212-höz

A tartalék szűrő hasznos kiegészítő a porszívóhoz, amely lehetővé teszi a rendszeres karbantartást, javítja a higiéniát, időt takarít meg, és hosszabb élettartamot biztosít a porszívónak.

A tartalék szűrő lehetővé teszi, hogy könnyedén cserélje ki a porszívó aktuális szűrőjét a rendszeres karbantartáshoz. Az elhasználódott vagy szennyezett szűrő cseréje javítja a porszívó hatékonyságát és szívóteljesítményét, ezáltal optimalizálva a porszívó működését.

A tartalék szűrővel könnyedén cserélheti ki a szennyezett szűrőt, így minimalizálva a por és allergén anyagok visszaszóródásának kockázatát a levegőbe. Ez különösen fontos azoknak, akik allergiában vagy légzőszervi problémákban szenvednek.

A tartalék szűrővel rendelkezve nem kell várnia a szűrő tisztítására vagy száradására, mielőtt folytathatná a porszívózást. Egyszerűen kicserélheti a szennyezett szűrőt a tartalékra, így időt takarít meg, és folytathatja a takarítást anélkül, hogy megszakításra lenne szüksége.

A tartalék szűrővel rendelkezve hosszabb élettartamot biztosíthat a porszívónak. Rendszeres szűrőcsere és tisztítás segít megőrizni a porszívó hatékonyságát, megakadályozza a szűrő túlzott elhasználódását és a károsodást, és hosszabb távon meghosszabbíthatja a porszívó élettartamát.

 

Tömeg 1 kg
Gyártó

Hecht