Gardena Classic sövénynyíró olló 540 FSC® készlet erejéig

Cikkszám: 0391-30

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

11.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Gardena Classic sövénynyíró olló 540 FSC® készlet számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes választani ezt a modellt:

  1. Kiváló minőség: A Gardena márka híres a minőségi kerti eszközeiről. A Classic sövénynyíró olló 540 FSC® is ezt a minőséget képviseli, így megbízhat abban, hogy tartós és megbízható terméket kap a vásárlás során.
  2. Kényelmes használat: Az olló ergonomikus kialakítással rendelkezik, ami kényelmes fogást és könnyű kezelést biztosít. A markolat puha bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a fáradtságot és kényelmet nyújt hosszabb munkamenetek során.
  3. Pontos és tiszta vágás: A Classic sövénynyíró olló éles pengéi lehetővé teszik a pontos és tiszta vágást. Az olló speciális kialakítása biztosítja, hogy az ágak ne csússzanak ki a vágás közben. Professzionális eredményeket érhet el a sövények nyírása során.
  4. FSC® tanúsítvány: A Gardena Classic sövénynyíró olló 540 FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik. Az FSC® tanúsítvány biztosítja, hogy a termék környezetbarát és felelős módon készült.
  5. Készlet tartalmazza a védőtokot: A Classic sövénynyíró olló készlet tartalmazza a védőtokot is. Ez a tok lehetővé teszi az olló biztonságos tárolását és szállítását, valamint megvédi a pengét a sérülésektől és a környezeti hatásoktól.
Tömeg 1,32 kg
Gyártó

Gardena