logo kertcoop kertigép áruház

Gardena PowerCut Li-40/60 akkumulátor nélkül készlet erejéig

Cikkszám: 9860-55

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

67.350 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A Gardena PowerCut Li-40/60 akkumulátoros sövénynyíró számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt érdemes választani ezt a modellt:

  1. Akkumulátoros kialakítás: Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően vezetékmentes és könnyű használatot biztosít. Nem kell aggódnia a hosszabbítók vagy kábelek miatt, és szabadon mozoghat a kertben anélkül, hogy a vezetékekkel törődnie kellene.
  2. Ergonomikus fogás: Az ErgoLine markolat kényelmes fogást biztosít, így könnyen kezelheti a sövénynyírót bármilyen vágási helyzetben. Ez csökkenti a fáradtságot és növeli a munka hatékonyságát.
  3. Optimalizált késgeometria: Az optimalizált késgeometria lehetővé teszi a hatékony és precíz vágást. A kés kialakítása és élessége, könnyedén vágja át a sövényt anélkül, hogy megragadna vagy visszahúzná az ágakat.
  4. Nagy teljesítmény: A PowerCut Li-40/60 erőteljes motorral rendelkezik, amely hatékonyan és gyorsan vágja a sövényeket. A nagy teljesítmény gördülékeny és hatékony munkavégzést.
  5. Kényelmes és egyszerű használat: A készülék könnyen kezelhető, és egyszerűen be- és kikapcsolható. Nincs szükség húzógombokra vagy bonyolult beállításokra. Egyszerűen fogja meg a markolatot, és kezdje el a vágást.
 • PowerCut Li-40/60 t
 • ErgoLine markolat
 • optimalizált késgeometria
Tömeg 4,8145 kg
Gyártó

Gardena

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL