logo kertcoop kertigép áruház

Echo LC-3604 akkumulátor töltő 40V-os akkumlátorhoz

Cikkszám: LC-3604

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

22.990 Ft

Készleten

Az Echo LC-3604 akkumulátor töltő 40V-os akkumulátorhoz, számos előnnyel rendelkeznek, amelyek alapján érdemes ezt a rendszert választania. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt az akkumulátor rendszert választania:

  1. Kompatibilitás és rugalmasság: A Echo LC-3604 akkumulátor töltő  40V-os akkumulátorhoz kompatibilisek minden Garden+ szerszámmal. Ez lehetővé teszi a könnyed váltást a különböző munkafeladatok között anélkül, hogy újabb eszközöket kellene vásárolnia.
  2. Nagy teljesítmény és üzemidő: A 40V-os 2Ah és 4Ah akkumulátorok nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítanak. Ez különösen fontos hosszabb munkafolyamatok vagy nagyobb területek kezelésekor.
  3. Gyors töltési idő: A rendszer a hozzá tartozó akkumulátorokhoz gyors töltési időt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt feltöltse az akkumulátort és folytassa a munkát.
  4. Kényelem és könnyű kezelhetőség: Az akkumulátoros szerszámok kényelmesek és könnyen kezelhetők, mivel nincs szükség hosszabbítókra vagy hálózati kábelekre. Ez növelheti a munkavégzés hatékonyságát.
  5. Hosszú üzemidő: A nagyobb kapacitású akkumulátorok hosszabb üzemidőt eredményezhetnek, ami hasznos lehet, ha hosszabb ideig szeretné folytatni a munkát.
  6. Költséghatékonyság: Az akkumulátor rendszer hosszú távon költséghatékony lehet, mivel nincs szükség gyakori üzemanyag vásárlására vagy karbantartására.
  7. Környezetbarát működés: Az akkumulátoros rendszer környezetbarátabb lehet a hagyományos benzines vagy gázüzemű szerszámokhoz képest, mivel nincs káros kipufogógáz vagy üzemanyagszag.
  8. Gyors indítás: Az akkumulátoros szerszámok gyorsan indulnak, ami időt takaríthat meg a munka megkezdéséhez.
  9. Széles alkalmazhatóság: Az akkumulátor rendszer többféle kerti munka eszközéhez használható, például fűnyírókhoz, sövénynyírókhoz és bozótvágókhoz.
  10. Egyszerű töltés: Az akkumulátorok könnyedén tölthetők fel a hozzájuk tartozó Echo LC-3604 akkumulátor töltő 40V-os akkumulátor töltőn keresztül, ami kényelmes működést eredményez.
Tömeg 3,4 kg
Gyártó

ECHO

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

Echo LC-3604 akkumulátor töltő 40V-os akkumlátorhoz
22.990 Ft