Echo DPB-600 50V-os akkumulátoros lombfúvó, akkumulátor nélkül

Rövid leírás: Névleges feszültség (V) 50,4 Üzemidő (perc) 15-72 Levegő mennyiség (m3/h) 648

Cikkszám: DPB-600

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

113.490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az Echo DPB-600 egy erős és hatékony 50V-os akkumulátoros lombfúvó, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony kerti hulladék eltávolítást. Itt van néhány ok, hogy miért vonzó választás:

  1. Erős teljesítmény: A 50V-os akkumulátoros rendszer erős és tartós teljesítményt biztosít a lombfúvóhoz. A maximális fúvósebesség akár 648 m3/h lehet, ami hatékonyan segít a levelek, gallyak és egyéb szennyeződések gyors eltávolításában.
  2. Könnyű és kényelmes használat: A nettó tömeg mindössze 3,2 kg, ami könnyű kezelhetőséget és kényelmes munkavégzést eredményez. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogantyúk lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó munkát anélkül, hogy túlzottan megterhelné a karját.
  3. Akkumulátoros működés: Az akkumulátoros működésnek köszönhetően nincs szükség elektromos áramra vagy hosszabbítókábelre. Ez nagyobb mobilitást és szabadságot biztosít a munkavégzés során, így könnyen elérheti a nehezen hozzáférhető területeket is.
  4. Echo minőség és megbízhatóság: Az Echo híres a minőségi kerti eszközeiről, és a DPB-600 lombfúvó is megbízható működést és tartós kialakítást kínál. Ez biztosítja, hogy hosszú távon megbízhatóan működjön és kielégítse a kerti munkákhoz szükséges igényeket.

 

  • Tömeg:5 kg
  • Gyártó: ECHO
  • Nettó tömeg (kg):3,2
  • Feszültség (V):50
  • Maximális fúvósebesség (m3/h):648
  • Működési elv:akkumulátoros
Tömeg 5 kg
Gyártó

ECHO

Nettó tömeg (kg)

3,2

Feszültség (V)

50

Maximális fúvósebesség (m3/h)

648

Működési elv

akkumulátoros