1.859.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO TRAKTOR T22-105.2 HDD-A V2 SD PREMIUM

Az AL-KO TRAKTOR T22-105.2 HDD-A V2 SD PREMIUM traktor számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes választani:

  1. Erős motor: A traktorban található AL-KO Pro 700 motor 22 LE teljesítményt nyújt, amely elegendő erőt biztosít a hatékony fűnyíráshoz. A 708 ccm-es motor kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújt.
  2. Nagy teljesítményű vágómű: A traktor 105 cm-es, két késes vágóművel van felszerelve, ami lehetővé teszi a gyors és precíz vágást. A nagy vágási szélesség révén hatékonyan tudja kezelni a közepes méretű fűterületeket.
  3. Nagy kapacitású fűgyűjtő: A traktor 310 literes fűgyűjtővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagy mennyiségű vágott fű tárolását anélkül, hogy gyakran üríteni kellene. A teleszkópos emelővel történő gyűjtő ürítés kényelmet biztosít az ürítés során.
  4. Multifunkcionális: A traktor elektromágneses késkuplunggal van felszerelve, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors késkikapcsolást. Ezáltal könnyedén válthat a vágás és a szállítás között. A lábbal vezérelhető hidrosztatikus hajtás (T3) kényelmes és precíz irányítást tesz lehetővé.
  5. Robusztus kialakítás: A traktor különlegesen erős, csavarodásmentes vázzal rendelkezik (Space Frame), ami hosszú élettartamot és stabilitást biztosít a munka során. Ezáltal megbízható és tartós eszköz.

Az AL-KO TRAKTOR T22-105.2 HDD-A V2 SD PREMIUM traktor erős motorral, nagy vágóművel és tartós kialakítással rendelkezik. A nagy kapacitású fűgyűjtő, a könnyű késkikapcsolás és a kényelmes vezetési lehetőségek további előnyöket kínálnak. Ha közepes méretű fűterületeket szeretne hatékonyan kezelni, és olyan traktort keres, amely erős, megbízható és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, az AL-KO TRAKTOR T22-105.2 HDD-A V2 SD PREMIUM traktor az ideális választás Önnek.

Tömeg 260 kg
Gyártó

Al-ko