1.899.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO TRAKTOR E-RIDER R85.1 LI SOLO

Az AL-KO TRAKTOR E-RIDER R85.1 LI SOLO elektromos traktor számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes választani:

  1. Környezetbarát működés: Az elektromos traktor egy erőteljes 72 W / 31 Ah lítium-ion akkumulátorral működik, ami környezetbarát megoldást jelent. Nem termel káros kipufogógázokat, így csökkenti a környezeti terhelést és hozzájárul a tiszta levegő megőrzéséhez.
  2. Nagy hatékonyságú vágás: A traktor 81 cm-es vágóművel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony fűnyírást. A nagy vágási szélesség révén gyorsan és hatékonyan tudja kezelni a nagyobb méretű fűterületeket.
  3. Nagy hatótávolság: Az akkumulátor kapacitása lehetővé teszi, hogy a traktor akár 6000 m²-es területen dolgozzon egyetlen töltéssel. Ez ideális nagy kertek vagy területek kezeléséhez.
  4. Rugalmas vágási magasság beállítás: A központi 10 fokozatú magasságállítás lehetővé teszi, hogy a vágási magasságot 2,5 és 13 cm között állítsa be. Ez lehetővé teszi, hogy a fűt pontosan az Ön igényeinek megfelelően nyírja.
  5. Kényelmes vezetési élmény: A traktor előre és hátra is haladhat, és állítható sebessége van. Ez lehetővé teszi a könnyű manőverezést és a precíz vezetést. A két kés biztosítja a hatékony vágást és a kiváló vágási eredményeket.

Az AL-KO TRAKTOR E-RIDER R85.1 LI SOLO elektromos traktor csendes, környezetbarát és hatékony működést nyújt. A nagy hatótávolság, a rugalmas vágási magasságbeállítás és a kényelmes vezetési lehetőségek további előnyöket kínálnak. Ha keres egy fenntartható és könnyen kezelhető traktort nagy területek nyírásához, az AL-KO TRAKTOR E-RIDER R85.1 LI SOLO az ideális választás Önnek.

Tömeg 260 kg
Gyártó

Al-ko