logo kertcoop kertigép áruház

Al-ko BC 1000 E el. Fűkasza Fűszegélynyíró

Cikkszám: 112923

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

47.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

Al-ko BC 1000 E el. Fűkasza Fűszegélynyíró

Elektromotoros kasza szétszedhető, hajlított alumínium karral és állítható fogantyúval.

Gép adatai:
Munkaszélesség: 35 cm
Tartalék orsó: nem
Damil utánállítás: Tipp-automata
Fogantyú magasság állítás: nem
Motor: Elektromos

Nagyobb területek nyírására, csendesen, kipufogógáz nélkül. Ezt jelentik az AL-KO elektromos fűkaszák a “fűnyírás” területén. Nagy teljesítmény a gyors siker érdekében nagyobb területeken, könnyű kezelhetőséggel: Az AL-KO BC 1000 E fűkasza tökéletes nyírási eredménnyel nyűgözi le a már bizonyított AL-KO minőség mellett.

A nagy teljesítményű, 35 cm-es vágásszélességű elektromos fűkasza csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát nagyobb kertekben is. A jól kiegyensúlyozottság, és az optimális damilhosszúságot biztosító kényelmes automatikus damilfej adagoló biztosítja a fűkasza biztonságos és egyszerű kezelését. További előny a szétszedhető szár, amely megkönnyíti a készülék tárolását és szállítását.

Ez az elektromos fűkasza a legújabb generációs, csendes, károsanyag-kibocsátásmentes 1000 wattos villanymotorral van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen hatékonyan haladjon át – legyen szó nagy pázsitról, vagy magas fűről.
A nagy, 35 cm-es vágásszélességű damilfej hatékony munkát és gyors fűnyírást biztosít. Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon.

Nagy teljesítménye ellenére a BC 1000 E biztonságos és intuitív kezelést kínál ergonomikus kialakításával, optimális súlyelosztásával és számos kényelmi és vezérlőelemével, ahogy azt otthoni kertjében szeretné. Az elektromotoros technológiának köszönhetően nincsenek olyan tipikus mellékhatások, mint a motorzaj, kipufogógáz, stb. Ez a készülék ezért ideális a hobbikertészeknek és a bozótvágók erőteljes világában kevésbé jártas felhasználónak is.
A halk működésnek köszönhetően szomszédjait nem zavarja – és a nap bármely szakában nyírhat lakott területen, viszonylag függetlenül a csendes időszakoktól.

Tömeg 5,614 kg
Gyártó

Al-ko

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL