5.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

AL-KO BC260B-410-4125-4535 DAMILFEJ

A tartalék damilfej (damilorsó) választása az AL-KO BC 410 COMFORT, BC 4125 COMFORT és BC 4535 II PREMIUM motoros kaszákhoz számos előnnyel jár.

  1. Kompatibilitás: Az AL-KO által gyártott tartalék damilfejek speciálisan az említett modellekhez, azaz az AL-KO BC 410 COMFORT, BC 4125 COMFORT és BC 4535 II PREMIUM motoros kaszához lettek tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkednek a kaszákhoz, és a megfelelően rögzített damilfej biztosítja az optimális vágási teljesítményt.
  2. Eredeti gyártói termék: Az AL-KO által kifejlesztett tartalék damilfejek eredeti gyártói alkatrészek, amelyek megegyeznek a gyári specifikációkkal és minőségi szabványokkal. Az eredeti alkatrészek használata javasolt, mivel ezek biztosítják a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.
  3. Biztonságos működés: Az eredeti gyártó által kifejlesztett damilfejek biztonságosan rögzülnek a motoros kasza vágófején, így elkerülhetők a balesetek vagy sérülések.
  4. Kényelem: Az AL-KO tartalék damilfejek könnyen cserélhetők, így ha a damil elfogy vagy elkopik, gyorsan és egyszerűen újat helyezhetsz a kaszára.
  5. Hatékony vágási teljesítmény: Az eredeti damilfej segít fenntartani a kasza hatékony vágási teljesítményét, így könnyebben és gyorsabban tudod gondozni a kertedet vagy területedet.
  6. Különböző modellekhez: Az említett damilfejek több különböző AL-KO motoros kaszamodellhez kínálnak megfelelő opciót, így akár több készülékhez is alkalmasak lehetnek, ha különböző típusú kaszáid vannak.
  7. Gyári minőség: Az AL-KO damilfejek gyári minőséget képviselnek, amelyeket az AL-KO vállalat fejlesztett ki és tesztelt le, így biztos lehetsz benne, hogy a termék megfelel a magas minőségi követelményeknek.

Az AL-KO tartalék damilfejek tehát megfelelő választás, a fent említett modellekhez keresel tartalék damilfejet a kaszáid hatékony működésének fenntartása érdekében.

Tömeg 0,4 kg
Gyártó

Al-ko