Al-ko Akkumulátoros magassági ágvágó HTA 2050 Easy Flex ÚJ

Cikkszám: 113539

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

39.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

Az AL-KO HTA 2050 Easy Flex akkumulátoros magassági ágvágó néhány előnye a következők:

  1. Könnyű és praktikus: Az AL-KO HTA 2050 könnyű súlya és ergonomikus kialakítása könnyű használatot tesz lehetővé. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően nincs szükség kábelek vagy hosszabbítók használatára, ami nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet biztosít.
  2. Magas működési tartomány: Az ágvágó hosszú nyéllel és dönthető vezetőlappal rendelkezik, ami lehetővé teszi a magasabb helyeken történő munkavégzést is. Akár 3,5 méteres magasságban is dolgozhat vele, így könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető területeket, például magas sövények vagy fák ágait.
  3. Praktikusság: Az ágvágó könnyen kezelhető és szállítható. Az összecsukható nyél lehetővé teszi a helytakarékos tárolást és szállítást. Ez különösen előnyös, ha korlátozott hely áll rendelkezésre, vagy ha szállítania kell az ágvágót.
  4. Alapgép: Bár az akkumulátor és a töltő nem tartozék a géphez, az alapgép biztosítja a lehetőséget arra, hogy saját AL-KO Easy Flex akkumulátort és töltőt használjon. Ez lehetővé teszi, hogy a későbbiekben könnyen bővíthessen vagy cseréljen akkumulátorokat, és hogy a már meglévő AL-KO akkumulátorokat felhasználhassa más AL-KO Easy Flex eszközökkel.

Alapgép, ennek megfelelően akku és töltő nélkül szállítjuk!

  • Könnyű
  • praktikus
  • dönthető
  • Nagy működési tartomány,
  • 3,5 m nyél
  • dönthető vezetőlap
Tömeg 4,517 kg
Gyártó

Al-ko