logo kertcoop kertigép áruház

Gardena Akkumulátoros fű- és bokornyíró olló ClassicCut Li Készlet

Cikkszám: 9854-20

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

Original price was: 41.990 Ft.Current price is: 38.700 Ft.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

Az akkumulátoros fű- és bokornyíró olló ClassicCut Li készlet néhány előnye a következők:

 1. Könnyű és kompakt: A ClassicCut Li készlet könnyű súlya (0,55 kg) és kompakt mérete miatt könnyen kezelhető. Ez kényelmessé teszi a munkát, különösen hosszabb időn át végzett vágás esetén.
 2. Kábel nélküli használat: Az akkumulátoros kialakítás lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül használja a fű- és bokornyíró ollót. Ez nagyobb szabadságot és mozgásteret biztosít, anélkül hogy aggódna a kábelek vagy hosszabbítók korlátairól.
 3. Lítium-ion akkumulátor: A ClassicCut Li készletben található akkumulátor lítium-ion típusú, ami számos előnnyel jár. A lítium-ion akkumulátorok magas energiatartalma lehetővé teszi hosszabb munkaidőt egyetlen töltéssel, és nincs memóriahatás, tehát nem kell teljesen lemeríteni az akkumulátort, mielőtt újra töltené.
 4. Megfelelő akkumulátor kapacitás: A ClassicCut Li készlet akkumulátora 2,5 Ah kapacitással rendelkezik, ami elegendő munkaidőt biztosít egyetlen töltéssel. Az 50 perces munkaidő lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozzon anélkül, hogy folyamatosan töltenie kellene az akkumulátort.
 5. Gyors töltési idő: Az akkumulátoros ollót mindössze 3 óra alatt teljesen feltöltheti. Ez gyorsabb, mint néhány más akkumulátoros eszköz töltési ideje, ami azt jelenti, hogy hamarosan újra használhatja a készüléket.
 • Akku típusa: Lítium – Ion
 • Akkumulátor kapacitás: 2.5 Ah
 • Akku feszültség: 3,6 V
 • Töltési idő: 3 óra
 • Munka idő: 50 perc
 • Súly: 0,55 kg
Tömeg 1,32 kg
Gyártó

Gardena

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL