32.500 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A “VÁGÓSZÁL 3MM-ES NÉGYSZÖG 10KG”  egy 3 mm vastagságú négyszögletes damil vagy vágószál 10 kg-os kiszerelésben.

Az ilyen típusú vágószál gyakran használatos fűnyírókban és fűszegélynyírókban, különösen olyan eszközökben, amelyek keményebb növényzetet, gyomot és bozótos területeket kell vágni. Itt van néhány ok, amiért jó választás lehet ezt a terméket használni:

  1. Tartósság: A 3 mm-es vastagságú vágószálak általában erősebbek és tartósabbak a vékonyabb damilokhoz képest. Ez azt jelenti, hogy jobban ellenállnak a kopásnak és a törésnek, így hosszabb ideig tudják fenntartani a hatékony vágási teljesítményt.
  2. Hatékony vágás: A négyszögletes kialakítású vágószálak kiváló vágási hatékonyságot nyújtanak. Az ilyen damilok élesebb szélekkel rendelkeznek, amelyek hatékonyabban vágják át a füvet, a gyomot és a bozótos területeket.
  3. Sokoldalúság: A 3 mm vastagságú vágószálak sokoldalúak, és különféle fűnyíró- és fűszegélynyíró típusokhoz alkalmasak lehetnek. Alkalmazhatók kisebb kertekben, valamint olyan területeken, ahol vastagabb és ellenállóbb növényzetet kell vágni.
  4. Nagyobb kiszerelés: A 10 kg-os kiszerelés gazdaságosabb lehet, különösen akkor, ha sok vágási munkát kell elvégezni. Nagyobb mennyiségben megvásárolva lehetőséget ad arra, hogy tartalék vágószállal legyünk ellátva, és ne kelljen gyakran újra beszereznünk a terméket.

Mint minden esetben, amikor a vágószál kiválasztásáról van szó, fontos meggyőződni arról, hogy a vágószál mérete és típusa megfelel-e a használni kívánt fűnyíró vagy fűszegélynyíróhoz.

Tömeg 1 kg
Gyártó

Egyéb