32.000 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A “VÁGÓSZÁL 3MM 10KG KEREK (DAMIL)” ez egy 3 mm vastagságú, kerek keresztmetszetű vágószál 10 kg-os kiszerelésben.

Az ilyen típusú vágószál gyakran használatos fűnyírókban és fűszegélynyírókban, különösen olyan eszközökben, amelyek keményebb növényzetet, gyomot és bozótos területeket kell vágni.

  1. Univerzális alkalmazhatóság: A 3 mm vastagságú kerek vágószálak általában sokoldalúan használhatók különböző típusú fűnyírókban és fűszegélynyírókban. Ezek az eszközök alkalmasak lehetnek kisebb kertek, parkok vagy nagyobb területek gondozására is.
  2. Tartósság: A 3 mm vastagságú vágószálak általában meglehetősen tartósak és ellenállóak a kopással és a töréssel szemben. Ezáltal hosszabb ideig képesek fenntartani a hatékony vágási teljesítményt.
  3. Hatékony vágás: A kerek keresztmetszetű vágószálak sima felülettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén átvágjanak a fűn, gyomon és bozótos területeken. Ez biztosítja a hatékony és egyenletes vágást.
  4. Nagyobb kiszerelés: A 10 kg-os kiszerelés gazdaságosabb lehet, különösen akkor, ha sok vágási munkát kell elvégezni. Nagyobb mennyiségben megvásárolva lehetőséget ad arra, hogy tartalék vágószállal legyünk ellátva, és ne kelljen gyakran újra beszereznünk a terméket.

Fontos megjegyezni, hogy minden fűnyíró és fűszegélynyíró gépnek saját specifikus vágószál követelményei lehetnek. Mindig ellenőrizze az eszköz gyártójának ajánlásait, és használjon olyan vágószált, amelyet a gyártó kifejezetten az adott típushoz javasol.

A megfelelő vágószál kiválasztása fontos ahhoz, hogy az eszköz hatékonyan és biztonságosan működjön, és a lehető legjobb vágási eredményeket érje el vele.

Tömeg 10 kg
Gyártó

Egyéb