900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A TOP KN 95 FFP2 pormaszk egy olyan légzőszervi védőeszköz,  légszennyezési vagy szennyeződési körülmények között használható.

  1. KN95 minősítés: A KN95 minősítés azt jelzi, szabvány alapján tesztelve és jóváhagyva lett. Ez a minősítés azt mutatja, hogy a maszk hatékonyan szűri a levegőben lévő részecskéket, beleértve a vírusokat is. Az FFP2 minősítés ugyanazt a szintet fejezi ki az európai szabványok szerint.
  2. Pormaszk: A maszk porszemcsék, aeroszolok és más levegőben lévő részecskék elleni védelmet nyújt. A pormaszkok hatékonyan szűrik a levegőt, így csökkenthetik a szennyezés vagy a fertőzés veszélyét.
  3. Lélegző anyag: A maszk anyaga olyan, hogy megfelelő légáramlást enged át, így a viselő könnyebben lélegezhet. Ugyanakkor továbbra is hatékonyan szűri a levegőt.
  4. Illeszkedés és tömítés: A KN95 FFP2 maszkoknak általában jó illeszkedést kell biztosítaniuk az arcra, és szorosan kell zárniuk az orrot és a szájat. Ez növeli a maszk hatékonyságát a részecskék kiszűrésében.
  5. Egyszer használatos: Sok KN95 FFP2 maszk egyszer használatos, ami azt jelenti, hogy használat után el kell dobni. Ezzel csökkenthető a fertőzés veszélye és a maszk tisztántartása.
Tömeg 0,5 kg
Gyártó

TOP