TOP FORREST WINTER S3 SRC védőbakancs 40 (36-49)

Cikkszám: TOP_FORREST_WINTER-40

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

6.900 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A TOP FORREST WINTER S3 SRC védőbakancs egy olyan téli munkavédelmi bakancs, amely kifejezetten hidegebb környezetekben és téli munkavégzéshez lett tervezve.

  1. Téli kivitel, szőrmebélés: A szőrmebélés kiválóan szigetel és melegen tartja a lábat hideg időjárásban. Ez különösen fontos téli körülmények között, amikor a hőmérséklet alacsony.
  2. Acél orrmerevítő és talplemez: Az acél orrmerevítő és talplemez védelmet nyújt a lábujjaknak a leeső tárgyaktól és a talpátszúródás ellen is. Ez elengedhetetlen a munkahelyi biztonság szempontjából, különösen olyan területeken, ahol sérülési veszély fennáll.
  3. Csúszásbiztos talp (SRC): A csúszásbiztos talp segít megelőzni a csúszásokat és megcsúszásokat, amelyek gyakoriak lehetnek nedves vagy jeges környezetekben. Ez növeli a munkavégzés biztonságát és megelőzi a sérüléseket.
  4. S3 minősítés: Az S3 minősítésű bakancsok magas szintű védelmet nyújtanak. Ez magában foglalja az acél orrmerevítőt, a talplemezt, a csúszásbiztos talpat és a vízálló felső részt. Ezek az összetevők a munkavédelem alapvető követelményeit fedezik.
  5. Klasszikus kivitel: A klasszikus kivitelű bakancsok gyakran tartósak és időtlen stílusúak, így hosszú ideig használhatók.

 

Tömeg 3 kg
Gyártó

TOP

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL