Sugihara VH2U-8Q45 vezetőlemez

Rövid leírás: Vezető hossza (cm) 45 Láncosztás (mm) 3/8 Horony szélessége (mm) 1,5

Cikkszám: SH-VH2U-8Q45

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

17.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Sugihara VH2U-8Q45 vezetőlemez számos előnnyel rendelkezik, amelyek alapján érdemes ezt a terméket választania Husqvarna fűrészgépéhez. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt a vezetőlemezt választania:

  1. Minőség és tartósság: A Sugihara neve híres a magas minőségű fűrészgép tartozékokról. A vezetőlemez minőségi anyagból készül, ami tartósságot és hosszú élettartamot eredményezhet.
  2. Vezető mérete: A 45 cm hosszú vezető alkalmas közepes méretű vágási feladatokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzon különböző fafajtákkal és méretezéssel.
  3. Láncosztás: A 3/8 colos láncosztás sokoldalú lehet, és alkalmazható különböző munkafeladatokban.
  4. Horony szélessége: A 1,5 mm-es horony szélessége lehetővé teheti a hatékony és egyenletes vágást, ami javíthatja a munka minőségét.
  5. Vékony felfogatás: A “vékony felfogatás” kifejezés azt jelzi, hogy a vezetőlemez alacsonyabb súlyú, ami csökkentheti a fűrészgép teljes súlyát. Ez könnyebb kezelhetőséget és kényelmet eredményezhet a munka során.
  6. Professzionális használat: Ha Ön profi faipari szakember vagy rendszeresen vág faanyagot, a Sugihara vezetőlemez lehetővé teheti hatékonyabb és eredményesebb munkavégzést.
  7. Szakmai megbízhatóság: Sugihara termékek gyakran használják a faiparban, így egy megbízható márka termékét választva bizalmat ébreszthet a szakmabeliekben.
  8. Munkavégzés kényelme: A megfelelően kialakított vezetőlemez könnyebb és kényelmesebb munkavégzést eredményezhet.
  9. Méret és teljesítmény: A vezető mérete és specifikációi megfelelhetnek a Husqvarna fűrészgépének teljesítményének és használatának.
  10. Váltóeszköz: Ha a jelenlegi vezetőlemeze lehasználódott vagy sérült, a Sugihara vezetőlemez jó választás a cseréhez.
Tömeg 1 kg
Gyártó

SUGIHARA

Vezető hossza (cm)

45

Lánc szem

68

Láncosztás (coll)

3/8

Horonyszélesség (mm)

1,5

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL