18.990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha lesz raktáron!

A 79.000Ft-nál drágább STIHL gépeket ingyen szállítjuk!
*kivétel az akciós termékek

A Sugihara ST2U-3Q45 vezetőlemez

  1. Méret: A vezetőlemez 45 cm hosszú, ami megfelelő lehet általános fafeldolgozási munkákhoz. Az ilyen méretű vezetőlemez könnyen kezelhető, és alkalmas közepes méretű fák vágásához.
  2. Minőség: Sugihara vezetőlemezek ismertek a minőségükről és tartósságukról. A jó minőségű vezetőlemez hozzájárulhat a fűrész hatékony és tartós működéséhez.
  3. Kompatibilitás: Ellenőrizze, hogy a Sugihara ST2U-3Q45 vezetőlemez megfelel-e a fűrésze specifikációinak. Bizonyosodjon meg róla, hogy a láncméret és a furat mérete illeszkedik a fűrészhez.
  4. Felhasználási cél: Fontos megfontolni, hogy milyen típusú munkákat végez a fűrésszel. Ha általános fafeldolgozási munkákat végez, például tűzifa vágást vagy építkezési feladatokat, akkor a Sugihara ST2U-3Q45 vezetőlemez megfelelő lehet.
  5. Gyártó ajánlások: Mindig ellenőrizze a fűrészei dokumentációját és a gyártó ajánlásait a megfelelő vezetőlemez kiválasztása előtt. A gyártó által ajánlott vagy jóváhagyott vezetőlemezek garantálhatják a fűrész optimális teljesítményét és biztonságát.

Sugihara Stihlre 45cm 66sz 3/8″ 1,6mm

Tömeg 1 kg
Gyártó

SUGIHARA

Vezető hossza (cm)

45

Lánc szem

66

Láncosztás (coll)

3/8

Horonyszélesség (mm)

1,6