logo kertcoop kertigép áruház

STIHL MSA 300 C-O akkus lánf. (akku és töltő nélkül)

Rövid leírás: Névleges feszültség: 36 V Láncvezető hossza: 40 cm Tömeg: 5,4 kg

Cikkszám: MA022000032

MIÉRT VÁSÁROLJ NÁLUNK?

331.990 Ft

Készleten

A Stihl legnagyobb teljesítményű akkumlátoros fűrésze professzionális használatra. A nagy teljesítmény és a háro, kiválasztó üzemmód optimális munkavégzést tesznek lehetővé, legyen szó darabolásról, gallyazásról vagy akaár döntésről. A keskeny, kézreálló kialakításnak, a kiváló egyensúlynak és a Stihl antivibrációs rendszernek köszönhetően még hosszabb munkák során is kényelmesen használható. LED kijelzős, intuitiv kezelőfelűlet, beépített hűtőlevegő előszűrő, elvesztés ellen biztosított anya a lánkerékfedélen, állítható olajpumpa. Alapfelszereltségben olajszenzor és LED kijelzővel.

  • Teljesítmény: A MSA 300 C-B láncfűrész egy erős motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony vágást és fűrészelést. A magas fordulatszám és a precíziós vágás lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést.
  • Akkumulátor: Ez a láncfűrész egy kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorral működik, amely hosszú üzemidőt biztosít. Az akkumulátor könnyen cserélhető, így folyamatosan dolgozhat anélkül, hogy hosszú töltési időre lenne szükség.
  • Kényelem: A MSA 300 C-B láncfűrész ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot. A könnyű súly és az egykezes kezelés lehetővé teszi a pontos és stabil munkavégzést.
  • Biztonság: A láncfűrész biztonsági funkciókkal van ellátva, például visszacsapásgátlóval és láncfékkel, amelyek megakadályozzák a baleseteket és a sérüléseket. Ez biztosítja a felhasználók biztonságát és védelmét.

A STIHL MSA 300 C-B akkus láncfűrész kiváló választás lehet mindazok számára, akik hatékony és megbízható fűrészelést szeretnének végezni, akár otthoni, akár professzionális felhasználásra.

Tömeg 7,075 kg
Gyártó

STIHL

Nettó tömeg (kg)

4, 5

Vezető hossza (cm)

40

Névleges teljesítmény (kW)

3

zajteljesítmény LWA dB(A)

105

Működési elv

PRO akkumulátoros

IRATKOZZ FEL

NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, AKCIÓKRÓL ÉS NYEREMÉNYEKRŐL

STIHL MSA 300 C-B
STIHL MSA 300 C-O akkus lánf. (akku és töltő nélkül)
331.990 Ft